O nama

Zašto Cosmogamma?

Poliklinika Cosmogamma već više od 10 godina pruža usluge fizijatrijskog pregleda, fizikalne terapije, medicinske gimnastike i masaže.

Bilo da trebate tretman vezan uz Vaš zdravstveni problem ili jednostavno održavanje kondicije i blagostanja svog tijela, obratite se našem stručnom timu s povjerenjem.

U zdravlju i bolesti, Cosmogamma je uvijek s Vama!

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju COSMOGAMMA, opremljena je najsuvremenijom aparaturom za fizikalnu terapiju, dvoranom za fizioterapijske vježbe te prostorom za provođenje medicinske masaže.

Rad s pacijentima

Osim grupnog vježbanja, nudimo i rad 1 na 1 s pacijentom. Individualnim radom sa stručnim osobljem dobit ćete najbolju moguću terapiju.

Prostor za vježbanje

Prostor za vježbanje je prostran, prozračan i pristupačan osobama s invaliditetom.

Oprema

Poliklinika je opremljena najsuvremenijom opremom za fizikalnu terapiju koju kontinuirano obnavljamo.

Individualne konzultacije

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, naše stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za individualne konzultacije.

Što kažu naši pacijenti

Tu smo zbog naših pacijenata i njihovih potreba. Drago nam je kad im možemo pomoći, kad su zadovoljni i kad se osjećaju bolje.

{

Već 3 godine dolazim ovdje na gimnastiku i ne bih to mijenjala nizašto. Ekipa je stručna i vesela, a moja leđa preporođena. Cosmogamma je super!

Silvija N.

{

Čuo sam za Cosmogammu od susjede. Onda kad me uhvatilo rame, otišao sam tamo na terapiju i stvarno mi je pomoglo.

Josip B.

{

Par puta godišnje dođem u Cosmogammu na terapiju za leđa. Znate kako je s nama starima, uvijek nešto boli. Dođem i na masažu i tako se održavam. Brzo sam autom tamo, a uvijek ima mjesta za parking. Zbilja mi to puno znači.

Milica Š.

Naše usluge

Nudimo široku paletu usluga iz područja fizikalne medicine i rehabilitacije, od specijalističkog pregleda do terapija, vježbanja i medicinskih masaža.