PRAVILA PRIVATNOSTI

Tko smo mi?

Mi smo Poliklinika Cosmogamma jedan, Jakuševečka cesta 4b, 10010 Zagreb, OIB 79970096922, u daljnjem tekstu Poliklinika Cosmogamma. Adresa naše web-stranice je https://poliklinika-cosmogamma.hr. Stranica poliklinika-cosmogamma.hr namijenjena je prezentaciji proizvoda i usluga Poliklinike Cosmogamma i naših partnera.

Poliklinika Cosmogamma poštuje vašu privatnost i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na ovoj stranici pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Kontakt forme

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na stranici koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o proizvodima i uslugama koje nudimo.

Kolačići

Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici kao i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke?

Osim za gore opisane vlastite potrebe, osobne podatke nećemo prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranice poliklinika-cosmogamma.hr moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija preko naše web stranice obavlja se sigurnim komunikacijskim protokolima i zaštićena je snažnom enkripcijom.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. Poliklinika Cosmogamma putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Poliklinike Cosmogamma možete zatražiti na gdpr@poliklinika-cosmogamma.hr.